2132 Compact hőmérsékletszabályozó

Termékismertető PDF
Close

Nyelv:

A 2132 Compact hőmérsékletszabályozót általában túlhevülés elleni védelemre használják. Persze más termékkörbe is beépítik.

Az összes Carbolite kemence és melegítőszekrény 'biztonságos meghibásodás' üzemmódba kapcsol alkatrészei meghibásodása esetén. A túlhevülés elleni védelem feltétlen szükséges a készülék felügyelet nélküli használata esetén vagy ha a kemencébe helyezett értékes mintát feltétlen óvni kell.

Ezt a kompakt típust használják pl. a 3-zónás csőkemencék szélső zónái 'slave' hőmérsékletszabályozójaként, ha a szűk hely nem engedi meg nagyobb méretű hőmérsékletszabályozók beépítését.

Alapkiépítés jellemzői

  • ott használják, ahol a túlhevülés elleni védelemre egy teljesen független második hőmérsékletszabályozó működtetése szükséges
  • vagy a készülék felügyelet nélküli használata esetén ill. ha a kemencébe helyezett értékes mintát feltétlen óvni kell.
  • külön független hőelemmel van ellátva, mely egy kapcsolót működtet, ha a hőmérséklet egy beállított értéket meghalad.
  • előlapra szerelt, világító LED kijelzővel ellátott kivitel

Opciók (már a rendeléskor megadandók)

  • ezt a hőmérsékletszabályozót azokban a kemencékben és melegítőszekrényekben is használják, melyek kompakt kialakítása a 301 standard hőmérsékletszabályozónál kisebb méretű szabályozót igényel.

Műszaki változtatás és tévedés joga fenntartva.