CARBOLITE és GERO vállalatok CARBOLITE GERO céggé egyesülnek

Neuhausen – 2014. december 2015. január 1-től a Carbolite GmbH, a brit Carbolite Ltd. cég németországi forgalmazója és a Gero Hochtemperaturöfen GmbH & Co. KG közös céggé egyesül Carbolite Gero GmbH & Co. KG név alatt. A közös vállalat így 30 °C - 3000 °C hőmérséklettartományt átfogó kemence és melegítőszekrény termékkkörrel rendelkezik. Vákuumos vagy különböző védőgázos alkalmazásokra szolgáló megoldásokat éppenúgy kínál mint wolfram-, molibdén- vagy grafitbélésű magas hőmérsékletű kemencéket.

Mindkét cég a holland Verder Csoport része, egyesülésük révén új súlypont jön létre a laboratóriumi és ipari hőkezelés területén. A széles termékkínálatnak és az egész világra kiterjedő forgalmazói hálózatnak köszönhetően az új vállalat tovább fogja javítani az eddigi piaci pozíciókat és még teljesebbé és intenzívebbé teszi majd a felhasználók szolgálatát az egész világon.

A cég Stuttgart melletti Neuhausenben lévő székhelyén nemcsak a gyártókapacitás növekszik lényegesen, hanem új felhasználói központ is létesül, amely a laboratóriumi és ipari kemencék világát megtapasztalható fizikai valóságában mutatja be.

A Carbolite Gero GmbH & Co. KG termékeit számos területen alkalmazzák, pl. kutatás-fejlesztés, minőségellenőrzés vagy akár termelés során.

Vissza az Újdonságok lapra