Ipari kemencék

A Carbolite Gero számos szakaszos (sarzsonkénti) üzemmódú ipari kemencét is kínál.

Mindegyik kemence rendkívül kopásálló, biztonságos és könnyen működtethető kialakítású. Az ipari kemencék különböző méretekben szerezhetők be: a kompakt asztali készülékektől kezdve a nagy 250 literes, álló berendezésekig. Max. hőmérséklet 1800°C lehet.

A kemencék sokféle kiegészítővel is felszerelhetők, hogy a legjobban illeszkedjenek a felhasználói igényekhez. Az egyes típusok opcionális tartozékai különbözhetnek, de mindegyik szállítható túlhevülésgátlóval, többféle hőmérsékletszabályozóval, programozható vezérlővel és adatrögzítővel. Részletes tájékozódáshoz válasszanak az alábbi ipari kemencék közül.

Ipari kemencék részletei

Ipari kemencéink tipikus alkalmazásai izzítás, acél és ötvözetek hőkezelései és kerámiák szinterelése. Rögzített vagy görgőműves kamrás kemencék többféle különböző szerepet is betölthetnek, az általános célú kamrás kemencék (asztali vagy álló kivetelben) ideálisak szakaszos (sarzsonkénti) üzemmódra.

Kupolás ipari kemencéink tökéletes hőmérsékleteloszlást biztosítanak a CrFeAl fűtőelemek elhelyezésének és a magashőmérsékletű típusok többrétegű szigetelésének köszönhetően. A magashőmérsékletű kamrás kemence kiválóan alkalmas izzításra és szinterelésre - szükség esetén ez utóbbi debinding opcióval is felszerelhető.

Általános célú ipari kemencénk, nagyméretű ipari kemencénk és rögzített vagy görgőműves kemencénk mind beszerezhető AMS 2750E Nadcap követelménynek megfelelő kialakításban is - így alkalmassá tévé őket repülőgépipari felhasználásra.